100 gr margarin(oda sıcaklığında)
1 paket kakaolu puding(arzuya göre)
1 çay bardağı sıvı yağ
1 yumurta
1 kabartma tozu
yeteri kadar unHazırlanışı:
Margarin, sıvı yağ, yumurtayı derin bir kapta iyice karıştırıp daha sonra pudingi ve kabartma tozunu ekliyoruz karıştırdıktan sonra yeteri kadar unuda ilave edip ceviz büyüklüğünde parçalar alıp şekil verdikten sonra hafif yağlı tepsiye diziyoruz önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pastaların üzerleri çatlayana kadar yaklaşık 20 dak. pişiriyoruz.
NOT:hamurumuz kulak memesi yumuşaklığında olacak.
10 Mart 2011 Perşembe
yemek çeşitleri yemekler yemek tarifleri tatlı tarifler talılar pastalar pasta tarifleri pasta çeşitleri etli yemekler sebzeliyemekler güzel yemeklere
Etiketler:
tatlı tarifleri,
yemek,
yemek çeşitleri,
yemek yapma
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder