10 Mart 2011 Perşembe

yemek çeşitleri yemekler yemek tarifleri tatlı tarifler talılar pastalar pasta tarifleri pasta çeşitleri etli yemekler sebzeliyemekler güzel yemekler




Malzemeler:

3 orta boy patates
Yarım kutu pastörize krema
Tuz
Karabiber
Pul biber
Kaşar Peyniri Rendesi

Hazırlanışı:

Patatesleri soyup halka halka kesin. Derin bir kasede tuz,pulbiber ve karabiberle harmanlayın. Yağlanmış (tercihen teflon) fırın tepsisine patatesler birbirinin üzerine gelecek şekilde dizin. Yarım kutu kremayı patateslerin üzerine gezdirin. 180 derecede 30-40 dk arasında pişirin. Kızarınca üzerine kaşar peyniri rendesi serpin tekrar fırına verin ve eriyince çıkartın. Afiyet olsun.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder